Colau assegura que la continuïtat del MWC no està en qüestió

L’alcaldessa critica l'oferiment de Cristina Cifuentes perquè Madrid aculli el congrés | "El Partit Popular ens té acostumats a la política de la crispació i de la confrontació entre ciutats”, assegura

Redacció
24 de febrer del 2016
Actualitzat el 25 de febrer a les 20:52h

 Ada Colau ha criticat aquest dimecres l’oferiment de la presidenta de la Comunitat de Madrid perquè la capital espanyola aculli en un futur el MWC. “La senyora Cifuentes i el Partit Popular ens tenen acostumats a la política de la crispació i de la confrontació entre ciutats”, ha etzibat l'alcaldessa, afegint que ella és “més partidària de la cooperació” entre ciutats. A més ha assegurat que “no hi ha motiu en absolut” per dir que la continuïtat del congrés mundial de telefonia a Barcelona estigui en perill.

"Estem orgullosos que l’organització renovés el seu compromís amb Barcelona fins a l’any 2023, i hem de recordar que s’ha consolidat i ha arribat a ser un congrés d’èxit mundial aquí”, ha argumentat. 

Amb tot, Colau no ha obviat els perjudicis derivats de la vaga convocada a TMB, però en aquesta ocasió l’ha emmarcat en la normalitat de “qualsevol gran ciutat del món” i a més ha destacat que és “un dret fonamental”.

Pel que fa a la gestió d’aquesta crisi, l’alcaldessa ha dit que des del consistori tenen “la consciència tranquil·la” perquè han estat “transparents”, i han fet propostes de millora pels treballadors “en tots els àmbits”. Colau considera que s’ha fet “tot el possible”, però ha mostrat la voluntat de seguir negociant el conveni laboral de l’empresa, “dins dels límits pressupostaris”.