Barcelona Activa organitza visites al MWC per a col·lectius que hi tenen un difícil accés

L'empresa barcelonina farà, demà dijous, cinc visites guiades amb col·lectius d'immigrants, empreses no tecnològiques i estudiants

Redacció
24 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:20h
Per primera vegada Barcelona Activa ha organitzat visites al Mobile World Congress per col·lectius que tinguin un difícil accés al congrés; és a dir, per a estudiants, col·lectius d’immigrants i empreses no tecnològiques. L’Ajuntament de Barcelona ha destacat en un comunicat que Barcelona Activa farà, aquest dijous, cinc visites guiades en les que hi participaran 136 persones.

També hi accediran una vintena d’empreses no tecnològiques amb projectes industrials vinculats a la farmàcia, energies renovables i disseny gràfic, entre d'altres, perquè coneguin la innovació tecnològica aplicada a sectors tradicionals.

El consistori ha destacat que en el marc del MWC s'han atès 12 delegacions internacionals amb representants de la Xina, el Canadà, Austràlia i Japó, entre d'altres, interessades a conèixer les oportunitats vinculades al sector de la indústria mòbil a la ciutat.

A més, l'Ajuntament, la fundació Mobile World Capital i empreses del sector també han portat a terme el Mobile Ready City Tours, per acostar als ciutadans la tecnologia aplicada a experiències innovadores en entorns de la vida quotidiana.