Madrid es vol endur el MWC

Cristina Cifuentes, presidenta de la Comunitat de Madrid, assegura que el seu govern ho intentarà “d’aquí a uns anys" | La vaga del metro ha tensat la relació entre l'organització i les administracions catalanes

Barcelona té assegurat el MWC fins al 2023
Barcelona té assegurat el MWC fins al 2023 | José Manuel Gutiérrez
Redacció
24 de febrer del 2016
Actualitzat a les 18:46h
Madrid es vol endur el Mobile World Congress. La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha explicat que el seu govern intentarà que “d’aquí uns anys” el MWC es traslladi a la capital espanyola.

En una entrevista a TVE, Cifuentes ha defensat que Ifema (consorci format per l’Ajuntament de Madrid, la comunitat, la Cambra de Comerç i la Fundació Montemadrid) és la primera fira d’Espanya i una de les primeres d’Europa, i que per això assegurava que li “encantaria” que aquest congrés estigués a la capital espanyola.

Barcelona té signat amb GMSA, l'organitzador del congrés, la presència del MWC fins al 2023. Tanmateix, la vaga del metro ha tensat les relacions amb les administracions catalanes. En aquest context Cifuentes ha assegurat que si a Madrid hagués tingut una vaga durant un esdeveniment com aquest hauria hagut de dimitir.

Posteriorment, Cifuentes ha argumentat perquè es vol endur el MWC en sis tuits.