«My Seat», l'aplicació mòbil que permet controlar el cotxe i la casa de l'usuari

L'aplicació creada per Seat i Accenture inclou alertes que es registren al mòbil i indicarà possibles problemes o averies

Aplicació mòbil de l'empresa automobilística Seat
Aplicació mòbil de l'empresa automobilística Seat | YouTube
Redacció
23 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:40h
Seat i la consultoria de gestió, tecnologia i outsourcing Accenture han desenvolupat una aplicació, "My Seat", que permet connectar el cotxe i la llar, alertar el conductor de l'estat del vehicle i monitoritzar el comportament del conductor, tal com ha informat l'empresa automobilística en un comunicat.

"My Seat", presentada al Mobile World Congress i que es troba en fase de prova, és una aplicació que inclou alertes que es registren al mòbil i indicarà possibles problemes o avaries. D’aquesta manera els usuaris podran rebre informació del seu cotxe, com per exemple conèixer els nivells d'oli i gasolina quan el vehicle està aparcat. També, i gràcies al sistema d'assistència en carretera que duu integrat, l’usuari pot compartir l’origen de l’error i el lloc del sinistre, entre d’altres.

L'aplicació està pensada per permetre que les notificacions dels missatges estiguin contínuament actives. Així, s'informa als usuaris si cal canviar una peça del vehicle o també recordar dates de revisió. A més, "My Seat" permetrà monitoritzar el comportament i oferirà consells de com millorar la seva conducció, recomanacions per millorar el funcionament del cotxe, pautes sobre com conduir per respectar el medi ambient i per estalviar gasolina, entre d’altres.

La creació de SEAT i Accenture connecta el cotxe i la casa del conductor per controlar de forma remota els electrodomèstics, entre d'altres, i programar, per exemple, la calefacció de casa des dels comandaments del cotxe, o també, les càmeres o llums de seguretat.