Els germans Servillo tornen al Teatre Lliure per celebrar la màgia de Nàpols

"La parola canta" es podrà veure en tres úniques funcions, del 26 al 28 de febrer | Toni Servillo és l'actor que interpretà Jeb Gambardella a "La grande bellezza"

Peppe i Toni Servillo, en un moment de l'espectacle
Peppe i Toni Servillo, en un moment de l'espectacle | Marco Caselli
22 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:43h
Després de l'èxit que van obtenir l'any passat amb Le voci di dentro d'Eduardo De Filippo, Peppe i Toni Servillo –l'immortal Jeb Gambardella de La grande bellezza (Paolo Sorrentino, 2013)– tornen al Teatre Lliure amb La parola canta, un recital de cançons, poemes napolitans i fragments de teatre. Acompanyats pel Solis String Quartet, els dos germans condueixen un espectacle que és un concert, un recital, una festa feta de música, poesia i cançons que celebra Nàpols i la màgia eterna de la seva tradició viva.

Tots aquests ingredients basteixen l'obra com un homenatge a algunes de les fites més altes de la cultura escènica de la ciutat italiana: de De Filippo a Raffaele Viviani, d’E. A. Mario a Libero Bovio, fins a veus contemporànies com les d’Enzo Moscato i Mimmo Borrelli. La producció, impulsada per Teatri Uniti di Napoli i amb la col·laboració del Piccolo Teatro di Milano-Teatro d'Europa, es podrà veure en tres úniques funcions, els dies 26, 27 i 28 de febrer al Lliure de Montjuïc.

La parola canta torna a ser una ocasió especial per gaudir l'art de Peppe i Toni Servillo. Els dos germans cantaran poesia i recitaran cançons fent reviure i retent homenatge a algunes de les fites més altes de la cultura escènica napolitana d’entre la literatura, el teatre i la música. En escena, un filó inacabable de fantasia i de riquesa poètica que mostra l'origen de la  creativitat escènica de dues bèsties escèniques.
 

Els germans Peppe i Toni Servillo actuen al Teatre Lliure Foto: Marco Caselli