VÍDEO Nissan presenta al MWC la nova versió del model elèctric Leaf

L'automòbil incorpora una ampliada plataforma tecnològica que permet controlar el nivell de bacteris, entre d'altres novetats

Redacció
22 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:02h
Presentació del nou Nissan Leaf al Mobile World Congress
Presentació del nou Nissan Leaf al Mobile World Congress | Twitter @NissanEV_ESP
Nissan ha presentat al Mobile World Congress (MWC) la nova versió del seu model elèctric, Nissan Leaf, que incorpora una ampliada plataforma tecnològica que, des del mòbil, permet controlar el nivell dels bacteris i buscar el punt de càrrega més pròxim, a més d'incloure un localitzador del vehicle.

La nova versió de l’aplicació Nissan Connect EV ja està equipada en els Nissan Leaf 30 kW que es fabriquen a la planta de Sunderland (Regne Unit) i que estan al mercat des d'aquest mes de febrer. Entre les funcionalitats de la nova plataforma, destaca la possibilitat de comprovar, des del telèfon mòbil, el nivell de càrrega del vehicle, encendre el climatitzador, iniciar la càrrega i controlar si aquesta s'ha completat, i disposar d’informació actualitzada sobre el nivell d'autonomia.

L’aplicació no només incorpora cercador del vehicle, sinó que també ajuda a localitzar el punt de càrrega més pròxim o més adequat per al cotxe en funció del seu nivell de càrrega. La plataforma del nou Nissan Leaf dóna informació sobre el consum elèctric que s'està realitzant i la contribució que es fa al medi ambient en tractar-se d'un vehicle d'emissions zero.