Convocada una concentració a Barcelona per dijous a les 17.14 per «salvar el Born»

La sectorial d'Arquitectura, Edificació i Territori per la Independència de l'Assemblea Nacional Catalana crida la ciutadania a protestar davant les portes del centre

Redacció
20 de gener del 2016
Actualitzat el 21 de gener a les 7:06h
La sectorial d'Arquitectura, Edificació i Territori per la Independència de l'Assemblea Nacional Catalana ha convocat una concentració davant la porta principal del Born Centre Cultural per aquest dijous a les 17.14. Amb l'etiqueta #ElBornNoEsToca l'entitat anima tothom a assistir-hi.

La mobilització arriba després que la comissió de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona rebutgés una proposta d'ERC per preservar el projecte del Born. Davant el rebombori causat, Ada Colau ha sortit aquest dimecres en defensa del Born en una piulada a Twitter, assegurant que "ni es tancarà, ni deixarà de ser referent pel 1714". 
D'altra banda, també s'ha obert una petició a la plataforma Change.org –ja té 3.000 signants- en què es demana a l'Ajuntament que el centre i el jaciment de l'espai es mantinguin oberts a la ciutadania "tal com ha funcionat fins a dia d'avui". 
Arxivat a