La música també contraataca

El Palau de la Música s’apunta a la febre galàctica amb un concert de bandes sonores de John Williams | L’Orquestra Camera Musicae i el Cor Jove de l’Orfeó Català recreen fragments de "Star Wars", "E.T", "Jurassic Park" o "Indiana Jones"

Darth Vader i quatre personatges de «Star Wars» al Palau de la Música
Darth Vader i quatre personatges de «Star Wars» al Palau de la Música | ACN
18 de desembre del 2015
Actualitzat el 20 de desembre a les 15:26h
Aquest dijous s'ha estrenat, amb cues i molta expectació, la nova entrega de Star Wars. Aquest"despertar de la força" ha estat també un despertar de les ànsies del públic per tornar a endinsar-se en un món d'espases làser, de lluites i de Jedis, de naus, amor i aventures. Un gran èxit intergalàctic en què la música ha tingut un paper clau, visible en la figura memorable de John Williams.

Com a mostra d'homenatge i aprofitant l'embranzida de la imminent arribada als cinemes del nou capítol de La Guerra de les Galàxies, el Palau de la Música Catalana ha acollit aquest dijous el concert La música contraataca, dedicat a la banda sonora de la saga, obra de Williams, així com també a d'altres fragments musicals de films com E.T, Indiana Jones, o Jurassic Park.

Darth Vader fa una aparició a l'escenari

L’Orquestra Camera Musicae, sota la batuta de Salvador Brotons i amb la participació del Cor Jove de l’Orfeó Català, han recreat instants sonors memorables, amb sorpreses incloses. Els espectadors han tingut un al·licient afegit en l’aparició sobre l’escenari de Darth Vader i de quatre membres de la seva guàrdia, mentre sonava la Marxa imperial.

El ple al Palau ha estat absolut, i s’espera que diumenge, en el segon passi matinal del concert, s’exhauriran també les localitats. Des d’una hora i mitja abans del concert –del d'aquest dijous i també del de diumenge– s’han preparat una sèrie d’activitats d’accés lliure, adreçades als espectadors i aficionats de Star Wars.