Ciutat Vella, més colorista que mai

El llibre "Barcelona. Ciutat Vella" recull un conjunt d'aquarel·les de Jordi Querol dels carrers i places del districte

L'entrada principal del Mercat del born, vista per Jordi Querol
L'entrada principal del Mercat del born, vista per Jordi Querol | Jordi Querol/L'Arca
J.P.
01 de gener del 2016
Actualitzat a les 23:13h
Els carrers del districte barceloní de Ciutat Vella dibuixats en to colorista, aquesta és la premissa de la que parteix el llibre Barcelona. Ciutat Vella (L'Arca, 2015), un recull de pintures a càrrec de l'escriptor, arquitecte i també pintor Jordi Querol, autor d'un altre volum divulgatiu sobre la història de la capital catalana, 25 carrers per gaudir Barcelona, publicat ara fa dos anys.

 
Amb breus textos introductoris en cinc idiomes, aquest llibre de gran format s'ha realitzat juntament amb l'Ajuntament de Barcelona. Els seu contingut és un seguit d'aquarel·les que retraten diversos carrers i places del districte, gairebé sempre destacant un esperit colorista que intenta reflectir el tarannà dels seus barris, el Gòtic, Sant Pere, Santa Caterina, la Ribera, el Raval i la Barceloneta

Jordi Querol (Barcelona, 1938) és arquitecte, dissenyador industrial, escriptor, pintor, professor i concertista de piano, a més de membre del Comitè Consultiu d’Arquitectes a Brussel·les. Ha publicat Barcelona: lugares con anécdota, Històries de la ciutat de Barcelona per a joves i no tant joves, Barcelona: paseos con aperitivo y música i l'esmentat 25 carrers per gaudir Barcelona.

 
Arxivat a