Autor/a
Aleix Sarri

Aleix Sarri i Camargo

Assessor al Parlament Europeu i membre de l'executiva de Junts

Soc llicenciat en Biotecnologia i Màster en Relacions Internacionals. De 2011 a 2018 vaig passar mitja vida a Brussel·les treballant com a assessor de l’eurodiputat Ramon Tremosa al Parlament Europeu. He publicat La Unió Europea en perill (Dèria-Pòrtic) i soc coautor de L'Europa que han fet fracassar (Pòrtic). Assessor de Carles Puigdemont al Parlament Europeu i membre de l'executiva de Junts.

17/03/2024

El valor de l'amnistia

«La repressió espanyola tornarà mentre no siguem un país independent, però estarà encara més deslegitimada i ja ningú es podrà empassar certes mentides»

29/10/2023

L’evolució independentista del catalanisme

«L’aposta per l’exili de Puigdemont com a eina per legitimar les reivindicacions catalanes i debilitar les estructures de l’Estat ha estat un èxit sense pal·liatius»

01/10/2023

A voltes del primer d’octubre

«Si Catalunya, encara, és part de l’estat espanyol, no és perquè ho hagi triat, sinó perquè se li ha imposat a través de la violència física i institucional»

27/08/2023

El significat d’Arévalo

Guatemala per fi tindrà un home decent i honest al capdavant. No és segur que Arévalo triomfi, però és la millor oportunitat per al país en molts anys

El més llegit