cuina
22/09/2022
Cartell de la xerrada
Cartell de la xerrada
La Biblioteca Carles Morató acull dilluns 26 de setembre una xerrada a càrrec de Sílvia Ferrer, Martina Ferrer, Cristina Moncunill i Laia Espasa
30/08/2022
Imatge il·lustrativa
El curs està dirigit a nens/es, d'entre 6 i 14 anys
27/05/2021
Els millors cuiners catalans del futur
Els millors cuiners catalans del futur | ACN
La revista "Cuina" celebra els seus 20 anys amb una selecció de la nova generació de cuiners catalans que agafaran el testimoni de Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Santi Santamaría i els germans Roca
14/03/2021
Imatge il·lustrativa
El concurs va quedar desert fa uns mesos i l'ens sanitari ha hagut de millorar les condicions
25/09/2020
Imatge il·lustrativa
per Ramon Estany
No es va presentar cap oferta i s'haurà de repetir
24/04/2020
Resultat final de la recepta
Resultat final de la recepta | ND
Unes postres delicioses per endolcir una mica aquests dies de confinament
22/04/2020
Resultat final de la recepta
Resultat final de la recepta | ND
Seguint aquesta recepta aprendràs a preparar diversos plats i alguns consells interessants
20/04/2020
Resultat final de la recepta
Resultat final de la recepta | ND
Després d'haver buidat el rebost, Mercè Brunés ens ensenya a preparar un plat més gurmet
17/04/2020
Resultat final de la recepta
Resultat final de la recepta | ND
Aprèn a preparar aquest deliciós (i senzill) plat de primavera
15/04/2020
Resultat final de la recepta.
Resultat final de la recepta. | ND
Una recepta ideal per deixar que la preparin els més petits de casa
13/04/2020
Resultat final de la recepta.
Resultat final de la recepta. | ND
Una recepta ideal per fer durant el confinament, amb productes que possiblement tenim per casa
10/04/2020
Resultat final de la recepta.
Resultat final de la recepta. | ND
Així podem aprofitar les pomes que se'ns han madurat massa
04/04/2020
Aprèn a fer el tiramisú de torró de la Mercè
Aprèn a fer el tiramisú de torró de la Mercè | ND
En ple confinament, Mercè Brunés ens ensenya a aprofitar el menjar que tenim al rebost per fer unes postres delicioses
03/04/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta una recepta de pa, una de les seves especialitats
01/04/2020
Així queden les croquetes de pollastre sense gluten de la Mercè
Així queden les croquetes de pollastre sense gluten de la Mercè | ND
Descobreix la nova (i deliciosa) recepta que ens presenta Mercè Brunés, de la Masia el Folló
30/03/2020
Muffins i una crema catalana vegana
Muffins i una crema catalana vegana | ND
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens proposa unes postres perfectes per preparar en família
27/03/2020
Així queda la sopa de farigola i ceba de la Mercè
Així queda la sopa de farigola i ceba de la Mercè
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta un deliciós plat de rebost ideal per fer durant el confinament
25/03/2020
La xef de Tagamanent Mercè Brunés
La xef de Tagamanent Mercè Brunés
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ensenyarà els lectors de NacióDigital a preparar diversos plats ideals per fer durant la crisi del coronavirus
21/11/2019
Imatge il·lustrativa
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
21/11/2019
El xef Jodi Cruz aconsegueix una segona estrella Michelin pel restaurant Angle
El xef Jodi Cruz aconsegueix una segona estrella Michelin pel restaurant Angle | ACN
El xef català s’alça fins als cinc brillants en una edició en què també n’han guanyat tres restaurants catalans més
25/06/2019
Imatge il·lustrativa
L’elevada demanda va obligar a organitzar dos grups el curs passat, però enguany les places es limiten a un únic grup
01/04/2019
Imatge il·lustrativa
Les classes per als grups nous, els dijous a la tarda, començaran el 25 d’abril
21/11/2018
Foto de família dels nous restaurants que entren a la Guia Michelin.
Foto de família dels nous restaurants que entren a la Guia Michelin. | Guia Michelin
La Barra de Carles Abellán, el Terra de Paco Pérez i l'Oria de Martín Berasategui s'incorporen al llistat dels millors establiments
01/11/2018
Rossejat del Delta de l'Ebre, un plats semifinalistes.
Rossejat del Delta de l'Ebre, un plats semifinalistes. | Plat Favorit dels Catalans
Restaurants de Molins de Rei, Tossa, Garós i Amposta s'enfronten en semifinals del concurs Plat Favorit dels Catalans
06/10/2018
(ARXIU) Taller similar de Gual la primavera passada
(ARXIU) Taller similar de Gual la primavera passada
La sessió la impartirà el dia 20 l’educadora i xef d’alimentació natural Cristina Gual, de l’equip de Kalegría
20/07/2018
Pastís d'orxata i fartons, per aquest estiu
Pastís d'orxata i fartons, per aquest estiu | Griselda Fosch i Conxita Bardají
per Griselda Fosch / Conxita Bardají
Provem de fer aquesta referescant recepta de Tarraco Cuina?
20/06/2018
Imatge il·lustrativa
Properament es publicarà noves informacions i material divulgatiu al web de la campanya
Pàgina 1 de 4