coca
22/06/2021
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
20/06/2020
Us expliquem què necessiteu per fer les postres per excel·lència de la revetlla
20/06/2020
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
16/06/2020
El gremi es mostra optimista gràcies al final de l'alerta sanitària
23/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
23/06/2019
La xifra és un 3% superior a la de l'any passat, perquè la festivitat cau al final s'un pont de tres dies
15/06/2017
Un estudi compta el nombre d'establiments que hi ha a cada ciutat i fa la mitjana per cada 1.000 habitants | Tavertet, Forés, Setcases, Queralbs, Toses, la Selva de Mar i Port de la Selva lideren la llista a Catalunya
23/06/2015
El Gremi de Pastissers en preveu vendre 1,6 milions d'unitats
21/06/2014
Redacció Osona.com
Pere Masramon mostra en aquest vídeo l’elaboració de les coques de fruita i de crema | El Gremi de Pastissers preveu vendres 1,6 milions d'unitats a Catalunya
20/06/2013
Reportatge fotogràfic i recepta d’un dels ingredients més tradicionals de la revetlla
19/06/2013
Ramon Estany
Segons una enquesta plantejada al diari ARA
Pàgina 1 de 0