L'alternativa de Tradema depèn del finançament

El conseller Puig ha parlat avui novament del futur de Tradema en una entrevista al diari Segre

per Ramon Estany, Solsona | 17 de novembre de 2013 a les 18:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Felip Puig Foto: Josep Molina

Aquest diumenge, en una entrevista al diari Segre, el conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, ha tornat a respondre a una pregunta sobre la situació en què es troba l'alternativa a la planta de Tradema a Solsona. Puig ha respost que "existeixen grups industrials que compten amb un projecte clar i definit que en dos anys poden generar el mateix nivell d'ocupació que donava Tradema" . Però, malauradament, explica que "falta la fòrmula del finançament, que no depèn de l'Administració sinó dels socis industrials".

En un altre pregunta, el titular d'Empresa i Ocupació, ha advertit que "les empreses que esperin mantenir la seva viabilitat amb ajuts de l'administració no tindran futur", i que "les activitats econòmiques han de tenir una clara viabilitat. Una altra cosa és que ben gestionades puguin tenir desgravacions".

 

Participació