“La Quera”, revista satírica d’humor i opinió, es presenta a Solsona, de la mà d’Òmnium Cultural del Solsonès

La presentació tindrà lloc el dijous 3 d’octubre, a les 9 del vespre, a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Solsona, al c/. Castell, 20 (3r pis)

per Redacció, Solsona | 1 d'octubre de 2013 a les 05:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
“La Quera” és un projecte editorial impulsat per Pagès Editors, coordinat pel conegut ninotaire Paco Ermengol, i que compta amb un gran equip de col·laboradors literaris i gràfics, entre els quals destaquen Jaume Capdevila KAP, Ramon Camats o Francesc Pané.
“La Quera” és la resposta davant l’apatia i a la falta de motivació general de la nostra societat. Vol ser un setmanari senzill, de llenguatge directe, missatge crític i amb l’humor, que és una cosa molt seriosa, com a ètica i estètica per tal de donar una resposta al caos global.
“La Quera” així justifica la seva raó de ser: “En una època tan global com aquesta, calen respostes locals, encara que siguin tan difícils com fer navegar un vaixell enfonsat abans que estigui acabat. El nostre món és el món, però com el món que és el nostre món és tan gran, potser que el nostre focus sigui sobre l’escenari més proper, el nostre petit món d’una ciutat i un territori que segueix sent molt petit, amb massa façana i molt per a explicar portes endins”.
“La Quera” pretén ser al carrer, allí on hi ha la crisi, on la gent lluita el dia a dia i on sovint passen coses o que no volem veure o que se’ns amaguen, i donar-los volada, amb l’humor crític com a eina i amb l’únic límit que s’autoimposen: la llibertat d’expressió i d’informació.

 

Participació