“Pedalem per la Independència” arriba a Solsona el 21 d’agost

per Redacció , Solsonès, 16 d'agost de 2013 a les 15:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

“Pedalem per la Independència” és un projecte amb una clara vocació reivindicativa i popular que va començar l’1 d’agost a Girona i que passarà per les 41 comarques de Catalunya, fins arribar a Barcelona el dia 10 de setembre (Palau de la Generalitat).
 
El dimecres, dia 21 d’agost, faran l’etapa 21, que va des de Cervera fins a Solsona. Amb l’objectiu de fer-los una bona rebuda, us proposem que pedaleu junts els últims quilòmetres de l’etapa. Així doncs, podeu reunir-vos amb ells el dia 21 d’agost a 2/4 de 2 del migdia a la Collada de Clarà i pedalar per la independència fins a Solsona.
 
També els podeu acompanyar l’endemà dijous, dia 22 d’agost, en l’inici de la vint-i-dosena etapa (Solsona-Manresa). La sortida és a les 9.00 del matí al Passatge de les Moreres. 
 
Aquells que vulgueu pedalar un tram sencer, us heu d’inscriure a la web http://www.pedalemperlaindependencia.cat/ . El preu únic de la inscripció és de 10€ i podeu participar en tantes etapes com vulgueu o pugueu. Amb el preu de la inscripció obtindreu una samarreta tècnica de regal i entrareu al sorteig d’un mallot de ciclisme i una motxilla per anar amb bicicleta. Les inscripcions es tanquen dos dies abans de cada etapa. Els menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats per alguna persona adulta i no s’accepten inscripcions de menors de 15 anys. 

 

Participació