ENDESA millora el servei a la Catalunya Central amb la implantació de noves tecnologies

L’actuació beneficia un total de 19 instal•lacions elèctriques repartides en diversos municipis de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, l’Osona i el Solsonès

per Redacció, Solsonès | 16 de juliol de 2013 a les 15:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Endesa ha finalitzat la implantació d’un nou sistema de manteniment basat en les últimes tecnologies a subestacions de la Catalunya Central amb l’objectiu de millorar la seguretat d’aquestes instal•lacions i, per tant, la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als gairebé 220.500 clients que en depenen.
En concret, s’ha dotat els equips de manteniment de 19 subestacions de les comarques centrals de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, l’Osona i el Solsonès d’unes unitats portàtils tipus tauletes tàctils i d’un nou programari informàtic. D’aquesta manera els inspectors poden focalitzar més fàcilment els punts que cal revisar i recollir dades que després seran tractades de manera unificada a tot el territori, la qual cosa permet fer un anàlisi més acurat i aplicar els criteris idonis per aconseguir un funcionament òptim dels equips. 
L’actuació beneficia clients de les subestacions Anoia, Capellades, La Fortesa, Pierola i Santa Margarida, a la comarca de l’Anoia; Calders, Cardona, Congost, Manresa, Monistrol i Sallent, al Bages; Cercs, al Berguedà; Centelles, Molí, Osona, Santa Cecilia, Osona i Vic, a l’Osona, i Solsona, al Solsonès. 
Els treballs, que formen part dels plans d’inversió de la Companyia a la comarques de la Catalunya Central, són un pas més per dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics i d’un model de gestió més eficient de la xarxa. 

 

Participació