Els Margeners de Guissona convoquen un concurs per escollir el logotip de la colla castellera

Busquen un disseny fresc, atractiu i directe i que sigui senzill de reproduir i recordar

per ACN , Guissona, 15 de juliol de 2013 a les 16:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Guissona (ACN).- La colla castellera dels Margeners de Guissona (Segarra) ha convocat un concurs per escollir un logotip que servirà com a nova imatge de la colla. Amb aquesta iniciativa, que s'adreça tant a veïns de la localitat com de fora, els Margeners volen trobar "un disseny fresc, atractiu i directe" que defineixi ràpidament la colla i que, a la vegada, "sigui senzill de reproduir i recordar". Totes les propostes s'exposaran durant la festa major de Guissona al local de la colla i se n'escolliran deu mitjançant una votació popular, d'entre les quals un jurat triarà la millor, que es donarà a conèixer el 7 de setembre. El guanyador del concurs rebrà un diploma acreditatiu i un sopar en un restaurant de la població i també podrà participar en el sopar de final de temporada de la colla castellera.
 

Entre altres requisits, el concurs demana que la imatge sigui un disseny original i que inclogui alguna referència al món casteller o a la pròpia colla de Guissona. Capa participant podrà presentar un màxim de tres propostes i tres variacions de cadascuna, que es poden presentar fins el 16 d'agost.  
 
L'avaluació de les propostes rebudes es farà en dues fases, que es desenvoluparan en el marc de la festa major de Guissona. Així, entre el 2 i el 6 de setembre, les diferents propostes seran exposades al local dels Margeners on seran sotmeses a votació popular per escollir-ne deu de finalistes, que seran valorades per un jurat professional. El veredicte final es donarà a conèixer el 7 de setembre, després de l'actuació de la colla de a la festa major.

 

Participació