El Delegat del Govern de la Catalunya Central, Juli Gendrau, visita el Consell

per Redacció, Solsona | 9 de juliol de 2013 a les 14:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Avui dimarts 9 de juliol, el delegat territorial del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau, ha fet una visita territorial a la comarca del Solsonès. Al Consell Comarcal del Solsonès el Delegat del Govern a la Catalunya ha estat rebut pel seu President, Joan Solà, que li ha exposat diverses qüestions referents als àmbits en els quals té competència aquest organisme. Durant la reunió, el President del Consell Comarcal ha agrait al delegat la seva visita i li ha manifestat la voluntat que totes les reivindicacions que li ha enumerat es compleixin properament. 
En la reunió el President del Consell Comarcal ha informat al Delegat del catàleg de serveis que ofereix el Consell Comarcal, incidint en les iniciatives del Consell Comarcal encaminades a millorar els serveis a les masies, en especial les referents a comunicacions viàries i senyalització, dins la xarxa de camins d’interès comarcal.
Per la seva banda, el delegat li ha manifestat que es posa a disposició dels alcaldes i altres càrrecs electes, amb l'objectiu de reforçar la col.laboració entre els ajuntaments i el Govern per tal d’establir ponts de diàlegs amb l'administració municipal i la Generalitat.
Un cop finalitzada la reunió, el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau, ha realitzat una visita conjuntament amb el President del Consell Comarcal del Solsonès al Centre d’Interpretació Turística del Solsonès ubicat als baixos de l’edifici gòtic del Palau Llobera, un centre que proposa fer un viatge dinàmic per la comarca, mostrant els llocs d’interès que es poden visitar i  alhora permet descobrir els “secrets” mitjançant tècniques audiovisuals pensades per entretenir i sorprendre, a més d’inspirar emocions i sensacions.  

 

Participació