La revista Solc s’acomiada amb la publicació del núm. 83

per Redacció, Solsona | 9 de juliol de 2013 a les 05:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
        La revista diocesana Solc ha publicat el seu núm. 83 tancant així la seva edició, després de quasi disset anys de la seva creació.
        Els motius que han portat als responsables a prendre aquesta decisió, han estat els següents: la revista cada vegada té menys subscriptors i cada vegada acumula més dèficit; no es disposa de gaires recursos humans per portar a terme una revista com cal; la majoria de les noticies ja surten al full diocesà, a la pàgina web del bisbat i,  algunes, també surten al Butlletí Oficial del Bisbat.
        L’equip de redacció de la revista vol agrair a totes les persones que han passat per la revista, en un moment o altre, directors, corresponsals, col•laboradors i periodistes tota la feina feta. I també vol tenir un agraïment especial per a tots els subscriptors que, any rere any, han estat fidels a la revista. 
        Aquest últim número de la revista Solc està dedicat, en bona part, al papa Francesc. Inclou un article d’opinió fet per Mn. Norbert Miracle, que porta per títol “El papa Francesc, un bon pastor”; un especial sobre el Sant Pare; la visita del Sr. Bisbe a Roma; unes breus pinzellades biogràfiques dels màrtirs que seran beatificats a Tarragona; i altres apartats.
        Si esteu interessats en adquirir aquest últim núm. de Solc, podeu trucar al tel. 973 48 06 19 (Júlia)

 

Participació