El Consell aprova el Pla d’Actuacions per a la promoció turística de la comarca per al 2013

per Redacció, 27 de juny de 2013 a les 14:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Consell Comarcal del Solsonès va aprovar en la passada Comisió de Govern celebrada el 20 de juny, el Pla d’Actuacions per al 2013 que s’estan duent a terme en quant a promoció turística de la comarca del Solsonès. Aquest pla recull totes les accions que es preveuen realitzar aquest any 2013 des del Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès com la coordinació, gestió i manteniment de l’Oficina de Turisme del Solsonès (Solsona) i  de la Vall de Lord (Sant Llorenç de Morunys).
Es realitzarà el manteniment de les instal·lacions del Centre d’Interpretació Turística del Solsonès i de l’Espai del Ganivet que inclourà la millora de la il·luminació actual de l’espai, la instal·lació d’un punt tàctil amb música i imatges de les festes i les tradicions del Solsonès, la instal·lació d’un audiovisual sobre l’ofici de ganiveter i indicació dels processos de producció d’un ganivet, dins l’espai del ganivet.
També es realitzaran les tasques de manteniment de la pàgina web www.turismesolsones.com, actualitzant continguts, articles, imatges i calendari d’activitats. En quant a les xarxes socials, es realitzarà el manteniment dels perfils ‘TurismeSolsonès’ a Facebook, Twitter i Wikiloc i es crearà els perfils Google+, Pinterest i Youtube. A més a més, es seguirà potenciant la marca turística “Solsonès” aplicant i promocionant el logo identificatiu de “Turisme Solsonès”.
Es continuarà editant les publicacions que ajudin a fomentar el turisme de la comarca del Solsonès com el calendari de festes i concerts d’estiu, la 6a edició de la Guia de serveis, allotjaments i restauració del Solsonès i els fulletons genèrics del Centre BTT Solsonès – Vall de Lord.
Alhora, des del Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès es vetllarà pel manteniment de la senyalització de les rutes a peu (la variant del Camí dels Bons Homes) i les 9 rutes circulars btt des del Centre BTT del Solsonès – Vall de Lord. També es participarà en taules de treball a nivell tècnic, fires, workshops, famtrips, presstrips i d’altres accions promocionals que s’organitzin per tal d’aprofitar les oportunitats que s’ofereixin des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i la Marca Pirineus.
El President del Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès, Joan Vendrell, ha volgut destacar sobretot la implicació dels membres de la Junta del Patronat, que representen al teixit d’associacions i entitats relacionades amb el sector turístic de la comarca, i aporten propostes d’accions turístiques per tal de contribuir al foment del turisme a la comarca del Solsonès.

 

Participació