El prestigiós arquitecte Carles Ferrater al cicle de conferències Flama

per Ramon Estany, 19 de juny de 2013 a les 08:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper divendres 21 de juny, l’arquitecte reconegut internacionalment, Carles Ferrater, serà present a Solsona per pronunciar una conferència sobre “La projecció internacional de l’arquitectura catalana”. L’acte es durà a terme a la Sala Gòtica del Consell Comarcal del Solsonès a les vuit del vespre.
 
Carles Ferrater és catedràtic de Projectes Arquitectònics de la Universitat Politècnica de Catalunya. Com a arquitecte és autor d’obres com la Vil·la Olímpica de Barcelona, l’hotel Juan Carlos I, el Palau de Congressos de Catalunya, el Jardí Botànic de Barcelona, l’hotel Mandarin, entre molts d’altres arreu del món. L’any 2009 va ser guardonat amb el Premio Nacional de Arquitectura per la seva trajectòria i el seu llegat.
 
La xerrada s’emmarca dins el II Cicle de Conferències Flama organitzat per Òmnium Solsonès. Aquesta segona edició del cicle Flama es va iniciar amb una conferència pronunciada pel Jutge Santiago Vidal. Així mateix, tancarà el cicle la Degana de la Facultat d’Economia i Empresa, Elisenda Paluzie, el pròxim 20 de juliol que presentarà “La viabilitat econòmica de la Catalunya independent”.

 

Participació