Sessió informativa sobre les participacions preferents i el deute subordinat per als afectats de la Catalunya Central

Serà el proper dimecres 19 a Berga

per Redacció , 12 de juny de 2013 a les 17:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central i l’Agència Catalana del Consum han programat per dimecres vinent a Berga una sessió informativa per als afectats de les participacions preferents i deute subordinat de les comarques centrals. Serà el dia 19 a les 7 de la tarda a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Barcelona-Delegació del Berguedà (c/Rafael Casanova, 6, de Berga).
 
La xerrada s’adreça als solsonins i a tots els habitants de la Catalunya Central que no poden disposar dels diners invertits en aquests productes financers, comercialitzats per diverses entitats en els darrers anys, concretament, per Catalunya Caixa i Bankia (entitat on s’han integrat Caixa Laietana, Bancaja i Caja Madrid). La sessió informativa també és oberta als alcaldes, regidors, presidents dels consells comarcals, consellers comarcals i tècnics d’aquestes institucions de les àrees de consum. L’alcalde de Solsona, David Rodríguez, assistirà a aquesta xerrada. En la sessió es donarà informació, suport i orientació als afectats sobre el procediment a seguir, en el cas que vulguin accedir a l’arbitratge per resoldre el seu problema, tenint en compte que el termini es tanca el proper dia 30. Les persones que vulguin assistir a la xerrada s’han d’inscriure prèviament enviant un correu electrònic a npiniella@gencat.cat o bé trucant al 93 693 02 72 (Neus Piniella). Cal indicar nom, cognoms, entitat, població i adreça de correu electrònic.
 
Programa de la jornada
 
18:45h: Recepció i registre de participants
 
19:00h: Inauguració de la jornada a càrrec del Sr. Sergi Roca, president del Consell Comarcal del Berguedà
 
19:10h: Les participacions preferents i deute subordinat. Sr. Alfons Conesa, director de l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya
 
20:00h: Precs i preguntes
 
20:15h: Cloenda de la jornada a càrrec de la Sra. Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya

 

Participació