Una bicicletada popular inaugura els aparcaments destinats a aquests vehicles a Solsona

El Consell d’Infants i Adolescents n’ha escollit la ubicació

per Redacció , 31 de maig de 2013 a les 21:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Divendres vinent Solsona posarà fi al dèficit d’aparcaments per a bicicletes amb l’estrena de 120 places destinades a aquests vehicles. El Consell d’Infants i Adolescents i la regidoria de Medi Ambient han treballat conjuntament la ubicació dels mòduls que s’han distribuït en diversos indrets de la ciutat.
 
L’acte d’inauguració serà divendres vinent, dia 7, a 2/4 de 6 de la tarda. La bicicletada popular sortirà de la plaça del Camp i anirà fins a la Mare de la Font per inaugurar els aparcaments ubicats en aquest indret. Després es tornarà cap a la plaça del Camp per estrenar els mòduls col•locats en aquesta zona. L’acte es tancarà amb un berenar popular. 
 
En aquest acte es tancarà el curs i s’acomiadaran els representants de quart i sisè de primària del Consell d’Infants i Adolescents de Solsona, que es renoven cada any. 
 
Els menors d’edat que vulguin participar en aquesta bicicletada han d’assistir-hi acompanyats per una persona adulta. Si no és així, han de portar una autorització signada en el moment de la inscripció o també es podrà signar el mateix dia de l’acte. L’imprès de l’autorització es pot descarregar del web infantsdesolsona.cat

 

Participació