Valor afegit parlarà avui del Solsonès desprès del tancament de Tradema

Dimecres 29 de maig, 23.30, a TV3

per Redacció, 29 de maig de 2013 a les 09:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Albert Closas, director i presentador del programa Foto: TV3

Aquest dimecres, "Valor afegit", el programa econòmic de referència a la televisió catalana i que cada setmana proposa reportatges singulars i àgils, que tracten a fons i de manera rigorosa diferents temes que afecten els ciutadans, tractarà els temes següents:
 
Finançament alternatiu
Si l'aixeta de la banca no raja, es pot aconseguir finançament per a les petites i mitjanes empreses? "Valor afegit" explica algunes possibilitats, com el mercat borsari o de renda fixa alternatiu. I també, l'anomenat "crowdfounding", que busca petites aportacions a un projecte a canvi d'una recompensa. Un finançament alternatiu que necessita el suport de les institucions i, també, d'una nova mentalitat dels inversors.
 
El Solsonès després de Tradema
El tancament de l'asserradora Tradema, la principal empresa del Solsonès, va deixar 140 persones al carrer, però també va suposar un fort cop per al sector de la fusta i per a la gestió dels boscos de la comarca. El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, també al Solsonès, impulsa noves sortides per a la fusta de baixa qualitat tan abundant als boscos mediterranis com el d'aquesta comarca.
 
Tabacs de Filipines
Filipines i Catalunya van tenir llargues relacions econòmiques a través de l'empresa Tabacs de Filipines que encara són ben visibles al centre de la ciutat de Barcelona.

 

Participació