Aquest diumenge es presenta l'Himne del CF Solsona

Nova gravació de l'himne, que serà reestrenat aquest diumenge 26 de maig al Camp Municipal d'Esports

per Redacció , 25 de maig de 2013 a les 14:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Foto de grup de tots els equips. Foto: Ramon Estany

Aquest diumenge, abans de l´enfrontament del C F Solsona amb l'Angularia, a les 5 de la tarda, els aficionats podran gaudir de la reestrena de l'Himne  del Club que va ser enregistrat fa algunes setmanes per l'Orfeó Nova Solsona. L'esmentat reenregistrament va ser fet a l'Auditori de la sala Polivalent, amb la participació de cantaires de l'orfeó Nova Solsona, un piano, un fisconr, una trompeta, un clarinet i una flauta travessera, com a col·laboració de l'Escola Municipal de Música de Solsona. La versió editada per Loading Studis ha estat arranjada per un músic solsoní.

Aquest nou enregistrament servirà per a que el club disposi duna versió actualitzada i en CD de l'Himne per tal de difondre'l a través de la megafonia del camp municipal d'esports i animar d'aquesta manera als jugadors i l'afició.
L'Himne del CF Solsona va ser estrenat l'any 1978 per l'Orfeó Nova Solsona amb l'Orquestra Patinfanjàs i sota la direcció de Mn. Antoni Muntada i Joan Roure i Jané (autor de la lletra i la música), amb motiu del 50 aniversari del Club de Futbol Solsona.


Himne del CF Solsona

Som del Solsona

campions de l'esport per l'amistat
amb noble lluita
enaltim el nom de nostra ciutat
Endavant Club de Futbol Solsona
per tú vibra una afició
que en l'espera o amb molta enyorança
sent i estima els teus colors
Endavant sempre endavant!
Solsona, Solsona
d'un blau pur com el teu cel
Solsona, Solsona,
per tú brinca el meu anhel
Solsona, Solsona
campionats de futbol
Solsona, Solsona
Gol, Gol, Gol
Gol, Gol, Gol
Gol, Gol, Gol!

 

Participació