Mercè Llordella i Ester Fornell, als entrenaments de Preseleccions de la Federació Espanyola de Patinatge

El dia 27 d’abril, la patinadora Mercè Llordella, del Solsona Patí Club, va ser convidada a participar als entrenaments de Preseleccions del Comitè de Patinatge Artístic de la Real Federación Española de Patinaje, celebrats al Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat.

per Redacció, 8 de maig de 2013 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La nostra entrenadora Ester Fornell també va estar en aquests entrenaments però com a col•laboradora del Comitè realitzant unes classes per a tots els patinadors seleccionats en aquests entrenaments. Aquesta ha estat la primera vegada que la nostra entrenadora col•labora amb el comitè com a professorat. Volem destacar que la nostra entrenadora va tenir doble feina: com a col•laboradora i com a entrenadora de la nostra patinadora solsonina.
 Aquesta jornada es va centrar en realitzar uns 
entrenaments tècnics, tant al matí com a la tarda, dirigits pel prestigiós entrenador italià Leonard Lienhard que és un dels tècnics italians encarregats de perfeccionar la tècnica dels millors patinadors de la preselecció i posterior selecció espanyola del nostre esport. Al matí també es van dur a terme unes classes per a tots els patinadors participants en aquesta jornada sobre preparació física i consciencia corporal, i aquesta classe va ser donada per la nostra entrenadora Ester Fornell. Varen ser unes classes per donar més eines als patinadors perquè cadascú, amb el seus preparadors físics i els seus entrenadors, puguin millorar en tot allò que necessitin millorar per a perfeccionar la tècnica i la seva preparació física.
Des del Solsona Patí Club volem felicitar a la Mercè Llordella per haver estat, una temporada més, convidada als entrenaments de la Preselecció sent un veritable prestigi tenir-hi una de les nostres patinadores podent gaudir dels aprenentatges d’un dels millors entrenadors del món. També volem felicitar a la nostra entrenadora Ester Fornell per haver sigut escollida per col•laborar amb les Preseleccions, on aquest fet ha estat un altre veritable privilegi.
Moltes felicitats Mercè i Ester !

 

Participació