Joventut Solsonina convoca a concurs per escollir el seu logotip

Bases del concurs

per Redacció , 5 de maig de 2011 a les 15:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Joventut Solsonina convoca el concurs per escollir el seu logotip

 1. L'objecte de la convocatòria és per la creació del logotip de la Joventut Solsonina.
 2. Hi poden participar totes les persones interessades.
 3. Cada persona pot presentar un logotip. Les obres presentades han de ser originals i inèdites. Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la foto reproducció i impressió en dos colors. Els participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi.
 4. El logotip ha d'incloure "Joventut Solsonina".
 5. Les obres han d'anar acompanyades d'un sobre tancat amb un pseudònim, que també haurà de constar a l'anvers de l'original, i a l'interior dels sobres juntament amb el nom i cognom de l'autor, l'adreça, el telèfon i el correu electrònic. El logotip s'haurà de presentar en suport paper mida DIN A4 i també caldrà lliurar-lo en suport informàtic (en cas que s'hagin utilitzat mitjans informàtics per dissenyar-lo) i en aquest cas, caldrà presentar-lo en format JPG o PDF i amb una resolució mínima de 300ppp en A3.
 6. L'autor/a es compromet, si s'escau, a fer les adaptacions que calguin.
 7. El jurat estarà format pels membres que designi una reunió de l'Assemblea de la Joventut Solsonina.
 8. El jurat no estarà obligat a escollir una de les obres presentades en el cas d'entendre que la qualitat de les obres no sigui suficient o que no siguin representatives de l'objecte del punt 1 d'aquestes bases.
 9. El logotip quedarà en poder de la Joventut Solsonina, la qual es reserva tots els drets de reproducció, ús i divulgació com a logotip i imatge.
 10. Els originals s'hauran de lliurar a l'Oficina del Nucli Antic (pl. Major, 11) o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (c/ Castell, 20) de l'Ajuntament. La data final per a la presentació de les propostes serà el dia 23 de juny de 2010.
 11. El jurat es reunirà el entre el 24 de juny i el 9 de juliol. El veredicte es donarà a conèixer en públic durant el sopar de joves que pretén organitzar la Joventut Solsonina. En el cas que no es dugui a terme, es donarà a conèixer quan es farà públic el guanyador.
 12. La participació en aquest concurs implica la plena conformitat i acceptació de les bases.
 13. L'organització es reserva el dret de modificar aquestes bases si ho exigís una causa justificada.

 

Participació