Els mossos detenen una cuidadora que va robar una parella d'avis a Solsona

per Comunicació Mossos, 23 d'abril de 2013 a les 09:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els mossos d’esquadra van detenir a Solsona, el dia 18 d’abril, una dona que feia tasques de cuidadora per un matrimoni gran de Solsona. Els fets es van produir a partir del setembre de 2012, quan la dona va començar a treballar per ells. Un dia d’abril la dona gran va trobar a faltar una joia quan se la va voler posar. Després es va adonar que li mancaven més joies i per aquesta raó va denunciar el robatori. Les joies les guardava en un calaix d’una taula, que tancava amb clau. Després d’investigar els fets els mossos van identificar com a presumpta autora d’un robatori amb força la seva cuidadora, aquesta els ajudava en gestions d’acompanyament, per comprar o fer encàrrecs unes hores cada dia.
La detinguda és Sandra FS, de 34 anys, amb antecedents, nacionalitat espanyola i veïna de la Seu d’Urgell.
Quan els mossos van parlar amb la cuidadora aquesta va reconèixer els fets i es van poder recuperar una part de les joies al seu mateix domicili, d’altres joies però ja les havia venut i no es podien recuperar. El valor de les joies sostretes es desconeix, hi havia anells d’or, alguna moneda d’or i  plata i altres joies antigues.
El dia 19 es va deixar la detenció sense efecte, ja que es preveu que la detinguda es presenti davant el jutjat quan se la citi.

 

Participació