Albert Muntada: «El servei d'atenció a la fibromiàlgia es manté»

per Ramon Estany , 19 d'abril de 2013 a les 10:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Centre Sanitari del Solsonès Foto: Ramon Estany

La direcció del Centre Sanitari del Solsonès desmenteix els rumors o informacions referents a la supressió de la Unitat de Fibromiàlgia del centre solsoní.
El president executiu del Centre Sanitari del Solsonès, Albert Muntada, en declaracions a NacióSolsona ha reconegut que "sí que s'han reduit les hores d'atenció però que el servei es continua atenent com s'ha fet fins ara, els dimecres, de 10 a 1 del matí."

D'aquesta manera, Muntada ha sortit al pas de les declaracions del responsable d'aquest servei, el Dr. Antoni Fernández i Solà, que havia anunciat aquesta setmana que la Unitat de FM-SFC-SQM del centre sanitari del Solsonès desapareix, i que el consell comarcal havia decidit "eliminar el servei de medicina interna" ( en el qual es trobava la unitat). Una decisió que va ser comunicada per burofax el passat més d'Agost i confirmada personalment pel president del consell comarcal segons ha manifestat Fernández, que ha lamentat que " ningú de la Junta del centre ha mogut un dit per a defensar aquest servei".
En el comunicat del Dr. Antoni Fernández, aprofità per agrair el suport de tots en aquests anys tan fructífers i tingué un record emocionat per qui va ser el gran pilar d'aquest projecte la Rosa Colilles.
La Unitat de Fibromialgia-Sindrome de fatiga crònica i SQM del Solsonès es va posar en marxa el mes de març del 2010.

 

Participació