El nou Club de Futbol Sala Solsona busca logotip

per Redacció , 12 d'abril de 2013 a les 08:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El nou club FUTBOL SALA SOLSONA convoca un concurs per a la creació d'un logotip o escut que representi corporativament la identitat del nou club.
El tema o motiu del disseny serà lliure, es valorarà qualsevol tipus de referència que s'identifiqui amb l'entitat, l’esport i la ciutat.

 

CONTINGUT:
Disseny del logotip o escut i la seva adequació o variacions, per a poder reproduir-lo en:
1. Samarretes, pantalons, etc.
2. Premsa escrita, panells informatius, pancartes, etc.
3. Web, blog, xarxes socials i suports multimèdia.
TÈCNICA:

Serà lliure tenint en compte que el logotip o escut es podrà reproduir posteriorment en diferents suports i materials.

El concurs està obert a totes les persones físiques o jurídiques. Cada participant podrà presentar fins a un màxim de 3 obres. La data límit del lliurament serà el dia 12 de maig de 2013. Els treballs es lliuraran en mà, en un sobre, els dies d’entrenament o partit, o bé a l´estand de la Fira de Sant Isidre, o a l’adreça electrònica:  fssolsona@gmail.com

FORMAT:
Els originals hauran de ser inèdits i presentats de la següent manera:
El logotip o escut  tindrà unes mesures totals màximes de 30 x 30cm. 
Acompanyat de la imatge es facilitarà una petita memòria del logotip o escut, la qual haurà de contenir tots aquells elements que a judici del creador/a expliquin o ajudin a comprendre la gènesis i el significat de l'obra.

CRITERIS DE SELECCIÓ I VEREDICTE:
El jurat està format pels membres de la junta del  FUTBOL SALA SOLSONA i aquelles persones expertes en la matèria que la junta cregui convenient que aportin el seu criteri artístic. El veredicte del jurat serà inapel•lable i qualsevol detall no concretat en aquestes bases serà resolt pel mateix jurat.
El veredicte del Concurs es comunicarà en les xarxes socials i en els mitjans de comunicació local durant el mes de juny.
Si el jurat contempla que cap de les propostes compleix els requisits marcats el concurs del logotip es podrà considerar com a desert.

PREMI:
El creador del logotip o escut guanyador podrà gaudir d’un any gratuït de la quota de soci i d’un sopar per a dues persones en un Restaurant de Solsona.

PROPIETAT:
Els participants reconeixen i assumeixen que tots els drets d’explotació dels drets de propietat intel•lectual que poguessin derivar de la creació del logotip o escut pertanyen en exclusiva al  FUTBOL SALA SOLSONA. 
Els esmentats drets d’explotació es refereixen a la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació. Els participants reconeixen i assumeixen que no tenen cap dret de remuneració o compensació extraordinària per aquesta cessió, més enllà de l’establert com a premi per al treball del participant guanyador. Els participants reconeixen i assumeixen que el logotip o escut guanyador serà en exclusivitat propietat  del  FUTBOL SALA SOLSONA a tots els efectes, cedint  al  FUTBOL SALA SOLSONA el dret de la propietat industrial i el copyright.

La participació en aquest concurs implica la plena conformitat i acceptació d’aquestes bases i  de les decisions del jurat en aquelles situacions o problemes no previstos.

 

Participació