Gent Gran del Sud del Solsonès, Alta Segarra i Cardona debatran sobre l'envelliment saludable

11 d’abril al Santuari de Pinós

per Redacció, 7 d'abril de 2013 a les 10:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Santuari de Pinós

Dins el Projecte Enfila't de l'Arada, el proper  11 d’abril a les 10.00 h. al Santuari de Pinós tindrà lloc una  Trobada de Gent Gran del Sud del Solsonès, Alta Segarra i Cardona per parlar de  “L’envelliment saludable”, amb el segúent programa de la jornada:
 
10.00 h.:  Xerrada ‘Les malalties osees” (Dr. Pere Calvo)
 
11.00 h.: Pica-pica esmorzar de germanor.
 
11.30 h.: Presentació de la Xarxa Enfila’t d’atenció a gent gran i a domicilis.
La Xarxa Enfila’t s’ajunta amb la voluntat d’oferir serveis tant a persones grans com a persones cuidadores familiars, amb necessitats de cura i acompanyament, d’envelliment actiu, de serveis a la llar i als infants. L’oferta d’aquests serveis es desplega d’una manera innovadora, buscant l’atenció integral de les persones, pel seu benestar i respir personal. Els serveis es poden contractar individualment, però la xarxa es coordina per tal d’oferir també ‘Packs combinats de serveis a les persones i la llar”. Oferim serveis dobles, on una parella de dones us poden oferir alhora dos serveis dins el vostre àmbit domèstic i familiar que responguin al vostre interès i necessitats particulars.
 
12:30 h.: Passejada guiada pel mirador de Territori de Masies (sud del Solsonès)
i el centre neuràlgic de Catalunya (La Rosa dels Vents).
 
13 / 13.30 h. (opcional): Dinar amb degustació a L’Hostal de Pinós (9,60 €)
Confirmació abans del dia 9:  672 491 223 / donaigentgran@larada.net

 

Participació