Governació fa públic la delimitació entre els termes municipals de Navès i Cardona

per Ramon Estany , 27 de març de 2013 a les 09:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els dies 30 del maig i 5 de juliol del 2012 els plens dels ajuntaments de Navès i de Cardona van aprovar, respectivament, amb el vot favorable de la majoria absoluta del nombre legal de membres de la corporació, la delimitació efectuada el dia 9 de maig del 2012 per les respectives comissions municipals de delimitació. Aquesta delimitació forma part del procés d’elaboració del Mapa municipal de Catalunya.
 
La delimitació aprovada pels ajuntaments de Navès i de Cardona que es descriu a continuació, s’incorporarà en els mapes municipals corresponents:
 
Fita 1: se situa entre les partides del Serrat de l’Estruch, al sud-oest, i de l’Obaga de Sant Grau, al nord-oest, a uns deu metres a l’oest de la carretera de Gargallà i al punt d’intersecció entre l’eix del torrent de Sant Grau i la normal traçada des de la fita auxiliar següent:
 
Fita auxiliar de pedra en forma irregular de quaranta-cinc centímetres per vint centímetres de costats a la base i cinquanta centímetres d’alçària. Aquesta fita és també comuna al terme municipal de Clariana de Cardener. 
 
Fita 2: se situa en el punt d’intersecció entre l’eix del torrent de Sant Grau i la normal baixada des de la fita auxiliar següent:
 
Es reconeix com a fita auxiliar un conjunt de tres pedres irregulars, de trenta-sis centímetres per vuit centímetres de costats a la base i vint-i-cinc centímetres d’alçària, la primera, cinquanta centímetres per deu centímetres de costats a la base per trenta centímetres d’alçària, la segona, i vint-i-vuit centímetres per vuit centímetres de costats a la base i vint-i-quatre centímetres d’alçària, la tercera, separades dotze centímetres entre si i que presenten gravades les inicials C, M i MONT. Està situada a uns divuit metres a l’est del marge esquerre del torrent de Sant Grau.
La línia de terme reconeguda entre les fites primera i segona segueix l’eix del torrent de Sant Grau, en el qual estan situades ambdues fites. Aquesta fita és també comuna al terme municipal de Montmajor. 

 

Participació