Governació fa públic la delimitació entre els termes municipals d'Odèn i Navès

per Redacció, 27 de març de 2013 a les 09:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els dies 28 de març i 7 d’abril del 2011, els plens dels ajuntaments de Navès i d’Odèn van aprovar, respectivament, amb el vot favorable de la majoria absoluta del nombre legal de membres de la corporació, la delimitació efectuada el dia 24 de març de 2011 per les comissions municipals respectives. Aquesta delimitació forma part del procés d’elaboració del Mapa municipal de Catalunya.
 
La delimitació aprovada pels ajuntaments de Navès i d’Odèn que es descriu a continuació, s’incorporarà en els mapes municipals respectius:
 
Fita 1: se situa entre la partida de la Castellassa, al nord, i la partida de la Ventolada, al sud, a la intersecció entre l’eix de la rasa de Vilamala i l’eix del canal del Puós. Aquesta fita també és comuna al terme municipal de Lladurs. 
 
Fita 2: se situa al capdamunt d’una roca elevada, a uns cinquanta metres al sud-oest del punt d’intersecció dels torrents de Junts i dels Encantats, i a uns cinc-cents metres al nord del turó de la Castelloneta. La línia de terme reconeguda entre les fites primera i segona és la recta compresa entre totes dues fites. Aquesta fita també és comuna al municipi de Guixers. 

 

Participació