S'alça el teló del cicle Escenes 2013

per Redacció , 21 de març de 2013 a les 15:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Es presenta una nova edició del cicle Escenes, cicle teatral que organitza Lacetània Teatre amb el patrocini del Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i la Diputació de Lleida. Escenes 2013 manté el format de les darreres edicions: 3 produccions de Lacetània Teatre que es podran veure els caps de setmana de primavera al Tatrau_teatre.
El cicle s’iniciarà el dissabte de Pasqua 30 de març amb l’estrena del musical RENT de Jonathan Larson.  Joan Rafart es posa al cap davant d’aquest projecte que permetrà gaudir al públic de Solsona d’aquest mític musical que des del moment de la serva estrena el 1996 va assolir un gran èxit, va acumular nombrosos premis i va aconseguir mantenir-se en cartellera durant 12 anys a Broadway.   
Josep Maria Parcerisa ens presenta la seva nova obra, Al cobert de les estrelles, que estrenarà el 27 d’abril en un muntatge dirigit per ell mateix. Parcerisa escriu en aquesta ocasió sobre l'aventura d'uns personatges perduts que es mouen entre la incomprensió de qui espera allò que mai no arriba i l’esperança dels somniadors, un conte on els antònims són sinònims i que vestirà de somriures una nit en principi trista.
Per cloure el cicle, el dia 18 de maig s’estrena Florido Florido, una adaptació d’aquell Florido Pencil d’A.Sopeña signada per Aleix Albareda que també n’assumeix la direcció. Aleix en proposa revisitar aquell sistema educatiu de la postguerra espanyola que recreava un món estancat i tradicional basat en la imposició de l'autoritat que no permet cap qüestionament ni crítica. Un món al que, per increïble que avui en dia ens pugui semblar, alguns ministres voldrien tornar. 
 
Programació Escenes 2013   Lloc: Tatrau_teatre
Rent
de Jonathan Larson adaptació Joan Rafart
30, 31 de març
01, 06, 07 d’abril 10 €
 
Al cobert de les estrelles
Josep Maria Parcerisa
27, 28 d’abril
04, 05 de maig 10€

 
Florido florido
Harold Pinter, adaptació Aleix Albareda
18, 19, 25, 26 de maig 10 €
 
L’ABONAMENT als 3 espectacles val 25 €  
Venda d'entrades i abonaments a l’oficina de turisme, una hora abans de l'espectacle, al TATRAU_Teatre

 

Participació