El Consell editarà en un llibre els relats de "Tracta'm bé"

Se n'ha aprovat el preu de venda al públic, que serà 5 euros

per Redacció, 18 de març de 2013 a les 19:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com va explicar en el passat Ple del Consell, la consellera de Benestar Social, M. Àngels Taribó, una de les accions que es va desenvolupar durant la campanya "Tracta'm bé" va ser la publicació d'uns relats a la revista local Celsona per conscienciar a la població sobre la temàtica i els diferents casos de maltractament cap a la gent gran. Vist el ressò de la campanya i la notable conscienciació que han aconseguit els textos elaborats per les treballadores socials s'ha cregut convenient recollir tots els textos junts en una publicació que es posaria  a la venda.
La publicació ha estat finançada per la Diputació de Lleida, de manera que els diners que s'obtinguin aniran destinats a finançar la campanya "ja que s'està duent a terme sense cap finançament estable"

 
La quantia d’aquest preu públic es regularà per la següent tarifa:
Llibre “Relats amb tracte”: -----------------------5 euros
Aquest preu inclou l’impost sobre el valor afegit (IVA).
No es concedirà cap exempció a aquest preu públic llevat de les que es detallen totseguit, en l’àmbit territorial català:
- Ajuntaments
- Diputació de Lleida
- Consells Comarcals
- Professionals i entitats relacionats amb l’àmbit dels serveis socials

 

Participació