Concurs per al disseny de la portada del programa d'actes de la Festa Major 2013 de Solsona

Es manté el premi de 300 euros

per Redacció , 18 de febrer de 2013 a les 20:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Portada del programa de la Festa Major de l'any passat

Amb motiu de la preparació de la Festa Major 2013, l'Ajuntament de Solsona convoca un concurs que té per finalitat escollir la persona física o jurídica que crearà la portada del programa de la Festa i que es premiarà amb 300 euros.

L'objecte d'aquest concurs és la creació del disseny de la portada del programa d'actes i del cartell de la Festa Major de Solsona per a l'any 2013. Per això, les propostes presentades per les persones sol·licitants hauran de complir les condicions  següents:
- Cada concursant podrà presentar un màxim de dues obres.

- Les obres presentades cal que siguin originals i inèdites.
- Les dimensions han d'oscil·lar entre 22 cm i 30 cm, tant d'amplada com de llargada.

- El disseny podrà estar realitzat en qualsevol sentit (horitzontal o vertical).
- La línia gràfica pot ser creada amb qualsevol tècnica (dibuix, pintura, disseny assistit per ordinador, collage, fotografia, etc)
- Al disseny i a la resta d'aplicacions gràfiques ha de figurar-hi el logotip de l'Ajuntament de Solsona, el de Festa Patrimonial d'Interès Nacional i el del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, així com el text següent: Festa Major 2013 / Solsona.
- El disseny del programa inclou tant la portada com la configuració i maquetació de l'interior del mateix.
- La proposta gràfica es presentarà sense signar. Els/les autors/autores podran fer-ho una vegada conegut el veredicte del jurat.

Poden participar en aquest concurs les persones físiques (a nivell individual o col·lectiu) o jurídiques que hi estiguin interessades.

Termini de presentació fins el 27 d'abril

-La sol·licitud per participar en el concurs s'ha de presentar al registre general d'entrades de l'Ajuntament de Solsona abans del dia 27 d'abril de 2013.
- La sol·licitud de participació ha d'anar acompanyada de la documentació següent: els treballs que es presenten al concurs, i un sobre tancat que contingui les dades identificatives de la persona que concursa per preservar-ne l'anonimat.
El jurat valorarà l'originalitat, creativitat, inclusió en el disseny d'algun motiu al·lusiu als elements tradicionals de la festa i la qualitat de la presentació.

El termini màxim de resolució del concurs serà el 17 de maig de 2013.

El guanyador rebrà l'encàrrec d'elaborar, conjuntament amb la regidoria de Cultura, el disseny interior del programa, el programa de mà i la resta de la línia gràfica.

 

Participació