La diputada Mireia Canals és assignada al Solsonès i la Segarra

CiU assigna dos diputats al Parlament de referència a cada comarca de Lleida i l’Alt Pirineu i l’Aran

per Redacció, 15 de febrer de 2013 a les 14:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Mireia Canals Foto: Ramon Estany

L’Oficina Institucional de Convergència i Unió (CiU) a Lleida, encapçalada per Albert Batalla, ha assignat dos diputats al Parlament de refèrencia a cada comarca Lleida i l’Alt Pirineu i l’Aran per traslladar al Parlament les necessitats i inquietuds de cada territori. Així, Albert Batalla, és el diputat per l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Pallars Sobirà; Ramona Barrufet, per les Garrigues i l’Urgell; Antoni Balasch, a la Noguera, el Pallars Jussà i el Pla d’Urgell; Mireia Canals, al Solsonès i la Segarra; Àlex Moga, a la Val d’Aran, l’Alta Ribagorça i el Pallars Jussà; Cristina Bosch, a el Segrià i l’Urgell, i Violant Cervera, aSegrià, la Segarra i el Pla d’Urgell.     
 
Batalla explica que “l'objectiu és garantir el contacte directe amb el ciutadà, volem ser el pont entre la demarcació i el Parlament per impulsar polítiques que ajudin a equilibrar el territori i aconseguir que la demarcació de Lleida tingui un pes específic dins el país”.
 
Així, els ciutadans poden traslladar les seves inquietuds als diputats de CiU en les visites periòdiques a les comarques; via correu electrònic de cada diputat, a través de les xarxes socials o a la mateixa seu de l'Oficina Institucional de CiU, al carrer República del Paraguai de Lleida ciutat.

 

Participació