La Diputació inaugura la sala de vetlla de Torà

‬El president de la corporació es compromet a col•laborar amb el projecte de rehabilitació de l’entorn de la Torre de Vallferosa

per Solsona FM, 10 de febrer de 2013 a les 18:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Foto: Diputacio de Lleida

‪El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest diumenge la inauguració de la sala de vetlla de Torà (Segarra), que la Diputació ha subvencionat amb 43.186,31 euros dins la línia d’ajuts per a tanatoris i sales de vetlla.
 
La Diputació ha concedit durant el 2012 ajuts a municipis per un import de 694.030,27 euros per a la construcció de 5 noves sales de vetlla, entre les que es troba la de Torà; 2 tanatoris nous i la millora de les instal•lacions de 7 equipaments.
 
Per aquest 2013, la Corporació manté una dotació de 700.000 euros per als mateixos conceptes.
 
Durant el seu parlament, Reñé s’ha referit a la importància d'aquests ajuts perquè permeten als ajuntaments executar uns equipaments que són importants per tenir una mort digna al poble. “L'equipament de Torà és un equipament senzill, adaptat a les necessitats de la població, tal com ha de ser. Ens sentim orgullosos de poder col•laborar amb els ajuntaments a l’hora d’oferir-los la possibilitat de tenir aquests equipaments” .
 
Reñé també ha defensat un cop més la obligació de les institucions de bastir els municipis petits com Torà d’equipaments i serveis necessaris per al benestar dels seus ciutadans.
 
En aquest sentit, el president de la Diputació ha atès les demandes del municipi i s’ha compromès a seguir col•laborant en el projecte de millora de l’entorn de la Torre de Vallferosa, tal com ve fent la institució.
 
La visita a Torà s’ha iniciat a l’ajuntament, on el president de la Diputació ha signat el Llibre d’Honor. Durant la seva estada, ha estat acompanyat per l’alcaldessa del municipi, Mercè Valls; pel president del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles; la vicepresidenta segona de la corporació, Rosa M. Perelló; la diputada Josefina Bernades, i el cap de Relacions amb el Món Local, Joan Eroles.

 
Foto: Diputacio Lleida

 

Participació