La Plataforma en defensa de la sanitat pública del Solsonès valora els canvis al servei d'urgències

per Plataforma en defensa de la sanitat pública del Solsonès , 25 de gener de 2013 a les 09:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La plataforma en defensa de la sanitat pública del Solsonès s’ha reunit per valorar els canvis que s’han anunciat  que es portaran a terme pròximament al Centre Sanitari del Solsonès. Tal com van explicar els responsables del Catsalut i SEM el passat dia 16 de Gener. 
 
La plataforma no veu clar la implantació del servei d’atenció 061 i la reorganització  del servei d’urgències al Solsonès. Tenim constància de incidències en l’atenció als usuaris amb el telèfon 061 en comarques veïnes, segurament degut a que no es dediquen els recursos que serien necessaris per oferir un bon servei als pacients. 
 
Per aquests motius recollim la oferta que va fer el senyor Oriol Morera de Catsalut el darrer dia 16 i volem ser presents a la Comissió de seguiment de la implantació del nou servei al Solsonès.  Pensem que és important que un col•lectiu interessat en la sanitat pública a la comarca pugui ser present per fer un seguiment de la implantació. Per aquest motiu farem una petició formal al Consell Comarcal del Solsonès per formar part de la comissió.
 
Per altra banda també creiem que en aquests moments que els pressupostos públics s’aprimen és més necessari que mai revisar i optimitzar les despeses de gestió del Centre Sanitari ja que si es redueixen les despeses no caldrà retallar més serveis en el futur i es podrà reduir les llistes d’espera que tenim en algunes especialitats. 
 
 
 
Portaveu: Jordi Fraxanet

 

Participació