El PP vol tenir la clau de govern a Solsona

Ramon Ribalta i Roca, fill d'Eliseu Ribalta, que fou regidor pel PP a Solsona entre 1999 i 2003, encapçalarà la llista del Partit Popular a Solsona

per Redacció, 21 d'abril de 2011 a les 11:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ramon Ribalta, 5è per l'esquerra, amb part dels companys i companyes de la candidatura


Segons Ramon Ribalta, pel Partit Popular les prioritats que centraran el  seu programa electoral per Solsona seran la reducció de l'atur ajudant als emprenedors i autònoms per a la creació de noves empreses i llocs de treball, simplificant els tràmits i simplificant la burocràcia. També volen reestructurar l'Ajuntament per tal de no endeutar-se i no haver de pujar els impostos, augmentar les places de llits al Centre Sanitari i la Residència i optimitzar els serveis de l'Ajuntament i si no és possible, privatitzar-los.

Pel que fa als objectius electorals, Ribalta vol recuperar la representació municipal que havien tingut en legislatures passades i guanyar-se la confiança dels ciutadans. "Confiem en tenir la clau de govern per tal d'aconseguir un canvi favorable per Solsona, tot i que sabem que no serà fàcil, ho hem d'intentar", remarca el candidat del Partit Popular.

Ramon Ribalta ha explicat que els motius que l'han impulsat a encapçalar la llista del PP per Solsona són l'haver "crescut a vora d'un pare que sempre havia volgut millorar aquesta petita ciutat i havia defensat els seus principis, els quals em va inculcar i he volgut seguir".

Els components de la candidatura del Partit Popular a Solsona són:

 1. Ramon Ribalta Roca
 2. Gerard Novelles Ribalta
 3. Eva Jordán Fernández
 4. Linet Jiménez Ratia
 5. Oscar Bonet Rosell
 6. Jordi Torrens Carreras
 7. Marissa Vilaseca Parera
 8. Juan Santiago Castillo
 9. Antonio Avi Pérez
 10. Núria Roca Colell
 11. Miquel Luna Martín
 12. Ana Isabel Bernadó Galofre
 13. Marisa Xandri Pujol

 

Participació