1 de 10

Sessió de treball informativa sobre el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya per al període 2013-2016

L’estructura del PUOSC per aquest període es conforma amb una línia per a inversions i una línia per a conservació i manteniment

per Redacció, 19 de desembre de 2012 a les 15:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El passat dimecres 12 de desembre a la sala gòtica del Consell Comarcal del Solsonès se celebrà una sessió de treball adreçada a alcaldes, regidors, secretaris i tècnics  dels municipis del Solsonès amb la finalitat d’informar en relació al Decret 155/2012 de 20 de novembre del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat, pel qual s’aproven les bases reguladores i d’execució del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya per al període 2013-2016.
La sessió que va estar presidida pel President del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà, va comptar amb la intervenció de la Cap del Servei de Cooperació Local del Lleida, Rosa Ciutat i del Subdirector d’Administració Local i Director del Serveis Territorials del Departament de Governació a la Catalunya Central, Josep Martínez i Melgares.
L’estructura del PUOSC per aquest període es conforma amb una línia per a inversions i una línia per a conservació i manteniment. A la d’inversions s’hi poden acollir els ajuntaments, entitats municipals descentralitzades, mancomunitats i Consells Comarcals, i a les de manteniment els ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i Consells Comarcals.
A més s’hi preveu un programa d’inversions locals del Pla d’Acció Local de Lleida i un Programa d’arrendaments i subministraments, plans que financia la Diputació de Lleida adreçats a ajuntaments i entitats municipals descentralitzades. Per últim, la convocatòria inclou també un Programa d’Ajuts als consells comarcals per al manteniment de la xarxa de camins.
El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 27 de febrer de 2013.
Aquesta ha estat la primera reunió informativa del PUOSC que s’ha fet a les terres de Lleida, per a la qual cosa el President del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà, ha agraït la predisposició del Departament de Governació a traslladar al territori les novetats d’aquesta convocatòria, i ha agraït també l’assistència dels representants i tècnics de la majoria d’entitats locals de la comarca.

 

Participació