El Solsona Patí Club a la Fira de Santa Llúcia de Navès

per Solsona Patí Club , 13 de desembre de 2012 a les 08:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El diumenge dia 9 de desembre, a Navès, es va celebrar la seva tradicional Fira de Santa Llúcia on, un any més, el Solsona Patí Club hi va ser convidat a realitzar una exhibició per col•laborar en aquesta magnífica festa.
Durant el matí, els patinadors d’aquesta entitat solsonina varen amenitzar la festa amb música, jocs, elements tècnics i multitud d’activitats, aconseguint engrescar a molts encuriosits veient les acrobàcies dels nostres patinadors. Aquest fet va aconseguir engrescar a varis petits que també es varen posar els patins per intentar-ho unint-se al grup.
Des del Solsona Patí Club volem agrair que un any més els organitzadors d’aquesta fira de Navès hagin pensat en nosaltres per col•laborar en la seva tradicional Fira de Santa Llúcia. També volem agrair a tots els patinadors, pares, amics i familiars que es varen apropar per fer possible aquesta exhibició.
 
També us volem informar que el diumenge dia 16 de desembre, al Pavelló Municipal d’Esports de Solsona es celebrarà la competició a nivell de tota Catalunya del VII Torneig Solsona Patí Club amb mes de 160 patinadors participants on fins hi tot hi comptarem amb la participació de patinadors amb nivell nacional i internacional. Es començarà a les 9 h. del matí fins a les 13:30 h., i seguirem a la tarda des de les 15:30 h. fins a les 20:30 h. Tots hi esteu convidats !

 

Participació