1 de 10

Una vintena de solsonins residents a Barcelona participen al Solsona Co

Aquest dijous es convoca el segon taller ‘Diàspora’, adreçat a estudiants

per Redacció, 12 de desembre de 2012 a les 15:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Foto: Aj Solsona
Prop d'una vintena de solsonins i solsonines residents a Barcelona i rodalies van participar ahir al vespre al taller "Diàspora a Barcelona" , en el marc del Pla director de promoció econòmica, Solsona Co. Aquesta convocatòria, realitzada al Centre Comarcal Lleidatà de Barcelona, va ser presidida per l'alcalde de Solsona, David Rodríguez. 
 
Un cop presentat el Pla director de promoció econòmica i els resultats obtinguts, es va dur a terme una ronda d'intervencions per part dels assistents sobre les expectatives de retorn a la capital del Solsonès. L'Ajuntament i l'equip tècnic de Solsona Co, del Cedricat, en fan una valoració molt positiva per les aportacions recollides, que es faran públiques a través d'un informe més endavant, i la diversitat de perfils d'edat de les persones participants. 
 
El taller es repeteix aquest dijous a les set de la tarda al Centre Comarcal Lleidatà (Gran Via de les Corts Catalanes, 592) per a joves solsonins que estudiïn a Barcelona o l'àrea metropolitana. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a participacio@solsonaco.cat , o bé trucant al telèfon 973484320.

 

Participació