El Consell Comarcal organitza el 1er concurs literari de Relats Breus per a la Gent Gran

La iniciativa s’emmarca dins de cicle de xerrades i caminades amb motiu de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional

per Redacció, 10 de desembre de 2012 a les 15:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
  L’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Solsonès, dins del marc del cicle de xerrades i caminades amb motiu de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional, convoca el 1er concurs literari de relats breus per a gent gran. Amb aquest concurs, el Consell pretén afavorir la participació activa de la gent gran, poder conèixer una realitat passada però encara viscuda en present per molt d’ells, establir canals de difusió d’una memòria que sempre perdura i afavorir la creativitat que tot artista porta dins.
Hi poden participar les persones de tinguin 60 anys o més, i els relats hauran de ser en prosa, amb una extensió no superior a 5 folis. Les narracions o relats breus han de tenir com a eix l’escola franquista, els emboscats o els remeis casolans. Poden ser anècdotes, històries reals que hagin viscut els participants o bé que coneguin a través d’altres persones.
Tots els treballs s’han de presentar a la recepció del Consell Comarcal del Solsonès, dins un sobre on hi ha de constar el títol del Concurs. El termini d’admissió d’originals finalitzarà el proper 1 de març de 2013 a les 14 hores.
El jurat estarà format per un representant d’Òmnium Solsonès, representants dels consells de la gent gran de la comarca, un representant dels Serveis Socials i estarà presidit per la consellera de Benestar Social del Consell Comarcal del Solsonès. El guanyador del primer premi rebrà 150 euros i el segon premi serà una subscripció d’un any a una revista Sàpiens Publicacions SL.

 

Participació