1 de 10

Solsona Co convoca els solsonins residents a Barcelona i rodalies als tallers ‘Diàspora’

Es faran els propers dies 11 i 13 al Centre Comarcal Lleidatà

per Redacció, 5 de desembre de 2012 a les 14:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Promoció Econòmica de Solsona ha convocat uns tres-cents solsonins residents a Barcelona i rodalies a dos tallers participatius en el marc de Solsona Co. Aquesta cita, que porta per títol “Diàspora a Barcelona”, té l’objectiu de fer partícip del Pla director de promoció econòmica de la ciutat la comunitat local que treballa o estudia a la capital catalana i tota l’àrea metropolitana. 
 
Per què un dia van decidir marxar de Solsona, què li falta a la ciutat perquè tornin a viure-hi, què hi troben a faltar? Són algunes de les preguntes que buscaran resposta en aquestes sessions participatives, obertes a totes les persones originàries de la ciutat.
 
Dimarts vinent, dia 11, de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre, hi ha convocat el taller obert a tots els solsonins residents allà. Dijous, dia 13, en el mateix horari, la sessió s’adreçarà als joves que viuen a la zona metropolitana per motius d’estudi. En ambdós casos, la trobada serà a la seu del Centre Comarcal Lleidatà, ubicada al número 592 (1a planta) de la Gran Via de les Corts Catalanes. Aquesta entitat, dedicada a la promoció cultural, turística i econòmica de les comarques lleidatanes a Barcelona, col•labora en la iniciativa.
 
Primerament, representants municipals i de l’equip tècnic del Cedricat presentaran a les persones participants el Pla director i els seus resultats. A continuació, és donarà pas a un espai de diàleg i intercanvi d’impressions. Qui vulgui assistir-hi, pot inscriure-s’hi per correu electrònic, a l’adreça participacio@solsonaco.cat, o bé trucant al telèfon 973484320. 
 
Aquests tallers tindran continuïtat amb una última convocatòria les pròximes setmanes, amb data encara per determinar, que es dirà “Diàspora a Solsona”. En aquest cas, s’hi convidaran les persones solsonines amb origen fora de la ciutat, ja sigui de qualsevol altre punt del país, l’Estat o l’estranger. 
 
Aquesta sessió clourà el procés participatiu de Solsona Co. A principi de l’any que ve l’Ajuntament presentarà el Pla director de promoció econòmica 2012-2022, elaborat a partir del procés participatiu engegat la primavera passada i el treball tècnic de l’equip del Cedricat.