El barri Josep Torregassa disposa de noves mesures de seguretat per als vianants

per Redacció, 8 de novembre de 2012 a les 09:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Nou aspecte del xamfrà del carrer de J. V. Foix amb la carretera de Torà Foto: Aj Solsona

La regidoria de Governació de Solsona ha instal•lat dues bandes rugoses al barri de Josep Torregassa i ha senyalitzat en groc l’entorn de l’illa de contenidors del xamfrà del carrer de J. V. Foix amb la carretera de Torà. Són les darreres mesures que s’hi han adoptat per millorar la seguretat dels vianants de la zona.  
S’ha col•locat una banda rugosa al carrer de l’Alcalde Moles i una altra al de J. V. Foix per obligar a minorar la velocitat dels vehicles. Paral•lelament, s’ha senyalitzat amb pintura groga l’indret dels contenidors més propers al pas de vianants d’aquest últim carrer per impedir-hi l’aparcament de cotxes, que en limiten la visibilitat. 
Aquestes mesures responen a una petició expressa dels representants de l’Associació de Veïns de Josep Torregassa. En aquests moments la brigada municipal està finalitzant els últims treballs –hi falta la instal•lació d’un senyal vertical–, al mateix temps que repinta la senyalització horitzontal del barri.  

 

Participació