El conseller Felip Puig assisteix avui a la Junta Local de Seguretat de Solsona

per Aj Solsona, 18 d'octubre de 2012 a les 10:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
(ARXIU) Aquest òrgan funciona a la ciutat des del març d’enguany Foto: Aj Solsona

Avui a les dotze del migdia el conseller d’Interior, Felip Puig, presidirà la Junta Local de Seguretat de Solsona, que es reuneix bianualment de forma ordinària a l’Ajuntament. En aquesta reunió s’informarà de les actuacions realitzades a la ciutat els darrers mesos pels tres cossos de seguretat que hi actuen, els Mossos d’Esquadra, la Policia Local i la Guàrdia Civil.  
 
Aquest òrgan, constituït el març passat i presidit per l’alcalde, David Rodríguez; és integrat també per la regidora de Governació, Isabel Roca; i representants de la Delegació del Govern a la Catalunya Central, els Mossos d’Esquadra, la Policia Local i la Guàrdia Civil. Avui hi assistirà també Joan Carles de la Monja, subdirector general de Coordinació de la Policia. 
 
“La coordinació entre els tres cossos de seguretat de Solsona de sempre ha estat correcta i s’ha regit per una bona entesa, que es plasma en reunions periòdiques”, afirma l’alcalde. De totes maneres, “La Junta Local de Seguretat ha de contribuir a millorar-la i agilitar la capacitat de resposta policial quan la situació ho requereix”, destaca David Rodríguez.  
El conseller Felip Puig té per costum assistir a una de les sessions de les juntes locals de seguretat del país. Avui l’alcalde aprofitarà la visita del titular d’Interior per exposar-li algunes qüestions relacionades amb el seu Departament que afecten la ciutat.

 

Participació