El 6 i 7 d’octubre començarà una nova temporada de la Lliga de Bitlles

Amb la nova incorporació del segon equip del Club de Bitlles Olius enguany la lliga comptarà en principi amb la participació de 9 equips

per Redacció , 27 de setembre de 2012 a les 15:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El dimarts 24 de setembre, els delegats de tots els equips de la Lliga Comarcal de Bitlles Catalanes del Solsonès es van reunir al Consell Comarcal del Solsonès per planificar la nova temporada. Enguany la temporada començarà el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre. 
Al llarg de la reunió es planificà la nova temporada, es va repassà el règim disciplinari de la competició així com les modificacions que permetran millorar la lliga adaptant-la a la realitat de la competició. També es va parlar de planificar el torneig de cloenda, que s’adaptarà a la voluntat expressada pels delegats dels equips participants.
La V Lliga Comarcal de Bitlles Catalanes del Solsonès s’iniciarà el proper dissabte 6 d’octubre, contarà amb la participació de 9 equips, i al igual que la passada temporada la competició s'interromprà a finals de novembre, al desembre i al febrer. La competició tornarà a reempendre’s el primer cap de setmana del mes de març.
Amb la nova incorporació del segon equip del Club de Bitlles Olius, enguany la lliga comptarà amb la participació 9 equips. Finalment els equips participants seran l’Equip de Bitlles Solsona A, l’Equip de Bitlles Arcada, l’Equip de Bitlles Olius, l’Equip de Bitlles Solsona B, l’Equip de Bitlles La Fura, el Club Bitlles Estel i l’Equip de Bitlles Camping el Solsonès i l’Equip de Bitlles La Plana i el segon Equip de Club Bitlles Olius.
Per la seva part, el Conseller Comarcal d’Esports, Josep Maria Casafont, ha manifestat que “estic satisfet per la implicació i el consens en la nova temporada de tots els equips. Des del Consell Comarcal del Solsonès creiem que enguany la lliga es seguirà consolidant com una iniciativa esportiva a nivell de tota la comarca”.

 

Participació