Manel Camp i Llibert Fortuny tornen junts a Solsona amb 'Populina'

Aquest divendres 20 de juliol a les 10 del vespre a la Sala dels Sants Màrtirs

per Redacció, 19 de juliol de 2012 a les 21:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juliol de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Manel Camp i Llibert Fortuny porten les cançons més populars al món del jazz. Foto: Àlex Gómez Ribera

Dos noms conspicus del panorama musical català presenten 'Populina', un espectacle en què converteixen en models estàndards de jazz cançons tradicionals, a partir de les quals fan improvisacions i creacions espontànies
 
El pianista, compositor i pedagog Manel Camp, un dels referents del jazz i la música moderna del país, comparteix de nou un espectacle amb el saxofonista català actualment més reconegut, Llibert Fortuny. A Populina, converteixen en model estàndard de jazz cançons tradicionals i populars catalanes, a partir de les quals improvisen i fan creacions espontànies. És la proposta del trenta-unè Cicle de concerts d'estiu de Solsona per al divendres 20 de juliol, a la Sala dels Sants Màrtirs, a les 10 del vespre.
    "El cant dels ocells", "El Rossinyol", "El testament d'Amèlia" o "Paraules d'amor" són algunes de les peces, conegudes per tothom, que versionen Camp i Fortuny. Ho organitzen l'Orfeó Nova Solsona, la regidoria de Cultura i l'Escola Municipal de Música. Les entrades valen 10 euros (8 per als socis de l'Orfeó) i es poden adquirir a taquilla. 

 

Participació