1 de 10

Judit Gisbert (ERC) està satisfeta del porta a porta tot i que cal minimitzar-ne les molèsties

En habitatge, considera que cal buscar la manera de fer aflorar tot el que estigui buit i posar-lo al servei de les persones

(Arxiu) Judit Gisbert, durant el debat electoral a la Sala Polivalent | Ramon Estany
per Ramon Estany, Solsona | 26 de maig de 2023 a les 19:04 |

En declaracions avançades per Solsona FM, la cap de llista d’Esquerra Republicana i candidata a la reelecció, entrevistada per l'emissora solsonina, ha reconegut que aquest mandat ha sigut molt diferent del que s’esperaven fa 4 anys, amb la covid i el canvi d’alcaldia. Per a ella, ser al costat de les persones és la seva premissa


Pel que fa al tema estrella d’aquesta campanya, l’habitatge, aposta per crear l’Oficina Municipal per ampliar el servei de borsa amb el de rehabilitació i manteniment i buscar la manera de fer aflorar tot aquest habitatge buit i posar-lo al servei de les persones. En l’àmbit social i sanitari, Gisbert és partidària de fer una mirada transversal i coordinar tots els agents implicats per empènyer en una mateixa direcció.

A la mateixa entrevista, la candidata a la reelecció s'ha moltrat molt contenta per les regidories de barri.


Pel que fa a equipaments, creu que cal fer una programació global d’inversió, renovació i manteniment. La cap de llista d’Esquerra també defensa la necessitat de fer un pla de mobilitat global a tota la ciutat i a partir d’aquí prendre decisions polítiques. Referent a l’àmbit urbanístic, creu que és necessari un treball constant i fa referència a la necessitat de millorar la zona de la ribera a partir del conveni signat amb l’ACA. Es mostra satisfeta de l’entrada en vigor del porta a porta, ja que assegura que tothom hi ha posat de la seva part. Amb tot, reconeix que cal impulsar millores com la recollida de l’oli usat, minimitzar les molèsties en la recollida del vidre, impulsar una deixalleria nova i ampliar la mòbil.

Esquerra també porta al programa la posada en marxa d’una aplicació mòbil per poder comunicar-se amb immediatesa amb la ciutadania. Aquesta eina de participació serviria tant per a avaries com per a difondre l’agenda cultural.


Respecte a la politica de pactes després del 28M, Gisbert no s’ha volgut mullar davant els micròfons de Solsona FM, ja que no es vol donar per vençuda i s’emplaça a decidir-ho a partir de diumenge amb els resultats en mà.

L'entrevista personal a Judit Gisbert del Si vols.... de Solsona FMAltres notícies que et poden interessar


 

 

Participació